Patru membri ai unui ansamblu folcloric din Rădăuți, morți într-un accident rutier

1
239

Patru persoane au decedat, trei la fața locului și una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava în stare gravă, în urma unui cumplit accident în noaptea de duminică spre luni, pe DN 17. Cei cinci erau membri ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor, scrie Monitorul de Suceava, citat de G4Media.ro.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30, iar mașina cu care circulau cei cinci a lovit cu putere un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. Este vorba de un autoturism marca Audi, cu volan pe dreapta, a cărei epavă a fost observată de un echipaj SMURD B2 care se întorcea de la o altă intervenție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.