FOTO Patru staţii STB, cu geamurile sparte, în urma protestelor din Capitală

2
220
Foto: Facebook / Lucian Bode

Primăria Capitalei informează că în urma protestelor de luni seară au fost sparte geamurile a patru staţii STB, iar în Parcul Unirii au fost răsturnate zece coşuri de gunoi şi patru bănci.

De asemenea, două tonomate au fost sparte şi golite de alimente.

Informaţiile au fost oferite în baza unei evaluări realizate de Poliţia Locală a Capitalei.

Potrivit PMB, costul unei staţii este de aproximativ 8.000 de euro.

Politia Locala

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, marţi, în debutul şedinţei de Consiliu General, că este dreptul celor care protestează să îşi exprime opinia, rugându-i, în acelaşi timp, pe cei care participă la manifestaţii să nu recurgă la violenţe şi să se gândească şi la cei pe care pot să îi pună în pericol, scrie Agerpres.

„Suntem în criză sanitară, aproape în fiecare zi avem peste o mie de noi persoane în Bucureşti infectate cu acest virus şi este nevoie de efortul nostru al tuturor pentru a trece de această perioadă dificilă. Pe măsură ce vaccinarea înaintează, probabil că vom fi mult mai bine în două luni. E nevoie de efortul nostru pentru acest interval. Evident că oricine are dreptul să-şi expună opinia în democraţie. Evident că oricine are dreptul să protesteze împotriva deciziilor autorităţilor, însă îi rog pe cei care o fac să o facă fără violenţe şi să o facă gândindu-se la cei pe care pot să îi pună în pericol”, a precizat primarul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.