Patru tineri au intrat cu mașina direct într-un fast food din Popești Leordeni – FOTO

O mașină a intrat luni seară într-un local fast-food, recent deschis în Popești-Leordeni, județul Ilfov. În cursul zilei de luni, 2 ianuarie 2023, patru tineri au intrat cu mașina într-un fast food din Popești Leordeni.

Din primele informații, 4 tineri care se deplasau pe șoseaua Olteniței au intrat cu mașina într-un fast food din centrul localității Popești Leordeni, județul Ilfov, notează infotraficromania.ro.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN4 nr. 67 din localitatea Popești Leordeni, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni, care au constatat faptul că, un autoturism, condus de un bărbat,de 22 de ani, și în care se mai aflau 3 persoane, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un imobil, unde funcționează o unitate comercială.

Foto: infotraficromania.ro

Din impact a rezultat rănirea a 2 persoane, care au fost transportate la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati