Patru tineri care au vandalizat un loc de joacă în Sectorul 4 sunt căutați de Poliție – VIDEO

0
628

Polițiștii bucureșteni caută patru tineri care au vandalizat un loc de joacă din Sectorul 4. Aceștia au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce distrugeau o masă de tenis și corpurile de iluminat. 

Imaginile cu cei patru tineri care au vandalizat locul de joacă au fost publicate de primarul sectorului 4, Daniel Băluță și de cei de la Totul Verde S.A.

  • “Să distrugi un loc de joacă nou nouț, un loc superb în care cei mici să se bucure de copilărie, mi se pare o rușine!”, a scris primarul de sector pe pagina sa de Facebook.

Pe 15 decembrie, tinerii au intrat în locul de joacă de pe Aleea Terasei și au început să simuleze o bătaie între ei. La un moment dat, unul dintre ei s-a urcat pe o masă de tenis și a sărit pe un colț al acesteia până l-a rupt. Următoarea țintă a fost un corp de iluminat, după cum se poate vedea pe camerele de supraveghere.

Distracția a fost întreruptă de sosirea polițiștilor, care, însă, nu au reușit să mai pună mâna pe vreunul dintre cei patru agresori.

“Nu putem tolera astfel de manifestări huliganice, iar cei vinovați trebuie să plătească pentru pagubele produse”, menționează și pagina Totul Verde.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.