Patru trenuri de călători au întârzieri din cauză că un tren privat de marfă s-a defectat – FOTO LIVE Gara de Nord

0
1178

Patru trenuri de călători care circulă pe rutele Deva-Bucureşti Nord şi retur, Craiova-Caracal şi Bucureşti Nord-Craiova au întârzieri între 15 și 90 de minute, miercuri, din cauză că un tren privat de marfă s-a defectat între staţiile Caracal şi Grăzăveşti, relatează News.ro.

Camera web din stația București Nord:

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că 4 trenuri de călători – IR 1824, IR 1823, R 9392 şi IR 11611 – au staţionat temporar în gările Jianca şi Caracal, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între staţiile Caracal şi Grăzăveşti, pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări programate”, a transmis purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

După retragerea din linie curentă a trenului de marfă defect, circulaţia feroviară a fost reluată pe firul II, cele 4 trenuri de călători urmând să ajungă la staţiile de destinaţie cu întârzieri.

Este vorba despre trenurile IR 1824 Deva – Bucureşti Nord, IR 1823 Bucureşti Nord – Deva, R 9392 Craiova-Caracal şi IR 11611 Bucureşti Nord-Craiova.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. adresează scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, din cauza defecţiunii la trenul privat de marfă, şi îi asigură că personalul feroviar a luat toate măsurile instrucţionale necesare pentru reluarea circulaţiei feroviare în cel mai scurt timp”, a arătat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.