Paul Stănescu: PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială un membru al partidului

PSD va avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, a declarat, vineri, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, care a exclus susţinerea lui Mircea Geoană din poziţia de independent.

„Părerea mea, părerea multor colegi cu care stau de vorbă, adică nu eu singur spun lucrul ăsta, colegii mei spun, cu toţi spunem lucrul ăsta – PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială un membru al PSD. Cutuma partidului a fost ca acest candidat să fie preşedintele partidului”, a afirmat Stănescu, înainte de reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD, care are loc la Sâmbăta de Sus.

El a adăugat că exclude varianta ca PSD să îl susţină la alegerile prezidenţiale pe Mircea Geoană din poziţia de candidat independent.

Consiliul Politic Naţional al PSD, reunit vineri în sala „Academiei Sâmbăta” a Mănăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, analizează rezultatele alegerilor locale şi europarlamentare şi va decide dacă social-democraţii merg la alegerile prezidenţiale cu un candidat propriu sau cu un candidat comun, împreună cu PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati