Pe 1 iunie are loc cel mai mare festival în aer liber pentru copii și părinți: 1uniFEST

După o pauză de doi ani din cauza pandemiei, anul acesta de 1 Iunie sunteți așteptați cu mic, cu mare, la cel mai mare festival în aer liber pentru copii și părinți: 1uniFEST!

  • Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi îi așteaptă pe copii între orele 9:00 și 22:00 în Parcul Al. I. Cuza din București, să sărbătorească Ziua Copilului.

Itsy Bitsy, împreună cu partenerii săi, au pregătit toate activitățile și surprizele pe placul copiilor și părinților, pentru un maraton de joacă și distracție care va umple un parc întreg din București, o zi întreagă.

Peste 500 de artiști mari și mici vor cânta, vor dansa și vor face magie – la propriu și la figurat – pentru o revedere memorabilă, în aer liber.

”Și tu ai o mulțime de motive să sari în sus de bucurie la 1uniFEST: pentru că te revezi cu prietenii și îți faci prieteni noi, pentru că te joci afară o zi întreagă, pentru că faci ce-ți place, pentru că dansezi și te distrezi, pentru că îți faci amintiri frumoase, pentru că mănânci ceva bun și… câte și mai câte!”, arată reprezentanții Itsy Bitsy.

Copiii își pot antrena superputerile în zone diferite ale parcului, după preferințe:

  • Cei pasionați de activități de pictură, art&craft și modelaj găsesc activitățile preferate în zona creativității.
  • În zona curajului, pe copii în așteaptă câini polițiști, motociclete și mașini, simulatoare, ateliere de educație rutieră, precum și ateliere digitale, roboți, gadget-uri și jocuri din realitatea virtuală.
  • Copiii care iubesc mișcarea și sportul vor avea parte, în zona energiei, de trasee și întreceri sportive, demonstrații de tir, scrimă, arte marțiale, gimnastică, handbal, volei și foosball gigant.
  • Pentru a-și dezvolta puterea bunătății, copiii și părinții sunt așteptați la 1uniFEST cu demonstrații de prim ajutor, ateliere de reciclare creativă, dresaj de căței, jocuri în natură și un traseu senzorial.
  • Copiii iubitori de povești și prieteni vor putea participa la spectacole de teatru și improvizație, ateliere de muzică, lansări de cărți pentru copii și ateliere de educație financiară.
  • Curiozitatea și bucuria tuturor copiilor vor fi antrenate prin jocuri, treasure hunt, experimente, întâlniri cu dinozauri și mascote, premii, cadouri și surprize.

După atât de multă joacă și bucurie, copiii și părinții își vor putea reface puterile în zona de relaxare și hrană sănătoasă. Iar seara se va încheia cu vizionarea animației „Sing” la cinematograful amenajat în aer liber.

Pentru ca ziua de 1 Iunie să rămână memorabilă, copiii se vor putea fotografia și filma la fiecare pas cu tot ce-au pregătit pentru ei supereroii Itsy Bitsy – cei care au transformat o idee în realitate, pentru ca 1 Iunie să fie acum zi liberă națională, spre bucuria tuturor.

Copiii români de pretutindeni vor putea vedea și ei ce se întâmplă în parc urmărind, pe Facebook Itsy Bitsy și pe itsybitsy.ro, transmisiunea LIVE a show-ului de la scena principală.

Mai multe informații despre festivalul cu intrarea liberă pot fi găsite aici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati