Pe 1 martie vor intra în circulaţie primele trei tramvaie Imperio pe linia 25

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunţă că pe 1 martie vor intra în circulaţie primele trei tramvaie noi pe linia 25.

„Începând de mâine, ora 05,00, primele trei tramvaie Astra Imperio vor circula pe linia 25, după ce au fost finalizate ultimele probe. Acestea sunt mijloacele de transport cu numerele 21, 22 şi 23 din contractul de 100 de tramvaie Astra Imperio, după ce primele 20 au fost introduse pe linia 41. Traseul liniei 25 face legătura pe axa Sud (CFR Progresul) – Vest (Depoul Militari) a Capitalei şi este unul dintre cele mai intens utilizate”, a anunţat viceprimarul, marţi, pe Facebook.

El a adăugat că administraţia locală continuă modernizarea transportului public din Capitală prin reabilitarea liniilor de tramvai, anul acesta urmând să înceapă modernizarea a 50 de km, înfiinţarea de noi benzi unice pentru transportul public, digitalizarea serviciilor de informare a călătorilor în staţii prin dotarea cu panouri de informare în timp real, atât vizual, cât şi audio.

Ce dotări au noile tramvaie

Cu o capacitate de transport superioară, având accesibilitate sporită prin podeaua total coborâtă, dotate cu tehnologii de ultimă generație, aceste tramvaie oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi aer condiționat, sistem de informare audio și vizuală, prize USB, Wi-Fi gratuit și multe altele.
  • „Introducerea noilor tramvaie Imperio pe linia 25 reprezintă încă un pas important în modernizarea serviciilor prestate și în îmbunătățirea experienței de călătorie pentru pasagerii noștri. Suntem mândri să oferim servicii de calitate și confort pentru toți cei care utilizează mijloacele de transport public în călătoriile lor zilnice. STB S.A. continuă să investească în tehnologie și infrastructură pentru a oferi un transport public local sigur și eficient”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB S.A..

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati