Penny va mări venitul minim net al angajaților cu peste 13%. Ce alte beneficii oferă compania

Penny va mări venitul minim net al angajaților cu peste 13%, iar acesta va urca la peste 3.500 de lei, potrivit unui comunicat de presă.

  • Conform noii grile de salarizare, venitul minim net pentru angajații PENNY este de 3.584 de lei, acesta include și valoarea tichetelor de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță cu grad mediu de îndeplinire.

În linie cu dezvoltarea strategică sănătoasă a companiei, PENNY investește în permanență în echipă, transmite compania într-un comunicat de presă. Astfel, programul de creștere a venitului angajaților din cele 381 de magazine și cele patru centre logistice din țară continuă, iar orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, vor primi de acum un venit minim net de 3.584 lei. Acesta include bonurile de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță cu grad mediu de îndeplinire.

Alături de creșterea venitului minim, angajații primesc numeroase beneficii salariale pentru momentele importante din viețile lor, printre care 1 salariu mediu la nașterea unui copil, vouchere pentru rechizite, vouchere pentru scutece pentru nou-născuți, 3 salarii de bază brute în luna pensionării.

În plus, PENNY oferă zile libere suplimentare față de pragul minim solicitat de autorități, care sunt acordate în funcție de vechimea în companie.

De exemplu, pentru 10 ani petrecuți în companie, angajatul va beneficia de 27 de zile de concediu. Angajații primesc zile libere extra și pentru acțiuni de voluntariat, donare de sânge, ziua de naștere a angajatului, schimbarea domiciliului, căsătorie, decesul rudelor apropiate. Tăticii primesc zile libere la nașterea unui copil, dar și pentru cursul de puericultură, iar mămicile beneficiază de un număr de ore libere/lună pentru consultațiile prenatale.

De asemenea, angajații cu o vechime de peste patru ani sunt recompensați cu vouchere de vacanță.

Valoarea voucherelor se calculează în funcție de numărul anilor petrecuți în companie. Un angajat care lucrează de peste 10 ani în echipa PENNY primește un voucher de 1.000 lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati