Percheziție la adresa unui ilfovean care încerca să vândă o puşcă letală. Polițiștii au deschis dosar penal

Poliţiştii din Ilfov au făcut, marţi, o descindere la locuinţa unui bărbat care a încercat să vândă o puşcă letală, pe care, de altfel, o deţinea ilegal. Forțele de ordine au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”Astăzi, 2 aprilie a. c., poliţiştii Serviciului, Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat o percheziţie, la adresa unui bărbat, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
  • În cadrul percheziţiei, poliţiştii de la arme au descoperit şi indisponibilizat o armă letală, cu ţeavă lungă, cu glonţ, deţinută în mod ilegal. Arma respectivă urma să fie valorificată către persoane fizice neautorizate”, informează, marţi, reprezentanţii Poliţiei judeţene Ilfov, notează news.ro.
Mandatul pentru percheziţie a fost solicitat în condiţiile în care, prin activităţi operative, poliţiştii au aflat că bărbatul căuta un cumpărător pentru arma pe care o deţinea, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati