Percheziții DNA la Poliția Română. Sunt vizate achiziţiile de echipamente / UPDATE Precizările IGPR

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac, marţi, percheziţii la două adrese din Bucureşti, între care sediul Poliţiei Române, într-un dosar în care se fac cercetări privind presupuse fapte asimulate celor de corupţie la achiziţionarea de echipamente pentru dotarea poliţiştilor.

UPDATE – ”Poliţia Română sprijină toate activităţile de verificare, derulate de instituţiile cu atribuţii în domeniu. Pentru aflarea adevărului şi clarificarea cât mai rapidă a situaţiei de fapt, ca de fiecare dată, instituţia pune la dispoziţia celorlalte autorităţi documentele necesare”, au transmis reprezentanţii IGPR.


ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind achiziţionarea unor echipamente pentru dotarea poliţiei naţionale”, a transmis DNA.

Marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se fac percheziţii domiciliare în două locaţii situate în municipiul Bucureşti, din care una reprezintă sediul unei instituţii publice.

Potrivit G4Media, care citează surse oficiale, instituţia vizată este Poliţia Română.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati