Percheziţii în Bucureşi şi Ilfov: Administrator al unor saloane de masaj erotic, reţinut sub acuzaţiile de proxenetism/ O persoană a relatat că a atins-o în zonele intime la interviul de angajare

Administratorul mai multor saloane de masaj erotic a fost reţinut sub acuzaţia de proxenetism şi agresiune sexuală, în urma unor percheziţii desfăşurate în Bucureşti şi în Ilfov.

Ancheta a fost declanşată după ce o persoană a relatat că a atins-o în zonele intime la interviul de angajare, transmite News.ro.

”În data de 15 septembrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism. În fapt, din probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, de 47 de ani, din Bucureşti, în intervalul aprilie – septembrie a.c., administrator al unor firme, sub denumirea de salon de masaj/salon de masaj erotic, cu scopul de a obţine foloase materiale, ar fi pus la dispoziţie spaţiile necesare şi ar fi determinat practicarea prostituţiei prin promisiunea de venituri mari”, anunţă Poliţia Capitalei.

Ancheta penală a fost declanşată în momentul în care o persoană a sesizat poliţia cu privire la faptul că, pe parcursul susţinerii unui interviu de angajare, administratorul societăţii ar fi atins-o în zonele intime.

Cercetările desfăşurate pentru agresiune sexuală au fost extinse, fiind conturate elementele constitutive ale infracţiunii de proxenetism.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă. Bărbatul de 47 de ani a fost dus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, proxenetism şi agresiune sexuală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati