Percheziții în București într-un dosar de tâlhărie calificată. Patru bărbaţi, reţinuţi după ce au intrat noaptea într-o locuinţă, au ameninţat un bărbat şi au furat bani

Poliţiştii Capitalei efectuează, miercuri, trei percheziţii la persoane bănuite de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Patru bărbaţi au fost reţinuţi.

„În noaptea de 4 martie, poliţiştii Secţiei 24 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că trei persoane, profitând de faptul că uşa imobilului nu era asigurată, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat prin folosirea forţei, agresându-l fizic cu un obiect tăietor-înţepător, dar şi a mai multor obiecte contondente, reuşind astfel să sustragă suma de 400 de lei”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-au prezentat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 5, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În urma cercetărilor au fost identificaţi cei trei bărbaţi care ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, dar şi un bărbat şi o femeie care ar fi asigurat locul faptei. Totodată, aceştia ar fi folosit un autoturism neînmatriculat pentru a părăsi locul faptei”, arată sursa citată.

În urma audierilor, patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati