Gabriel Mutu, primar Sector 6: Am demarat toate procedurile pentru a acționa în instanță societatea Apa Nova

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunță, pe Facebook, că în ceea ce privește societatea Apa Nova a demarat toate procedurile pentru a acționa în instanță compania pentru dezastrul pe care l-am trăit cu o seară în urmă, atunci când am avut o furtună puternică și bineînțeles, toate sistemele de preluare a apelor pluviale, în mare parte din sectorul 6 au fost blocate.

„❗Nu de puține ori am spus că Apa Nova este obligată să își respecte contractele pe care le are cu Primăria Capitalei, contractele pe care le are cu cetățenii acestui oraș și că are obligația să investească în infrastructura de canalizare, astfel încât să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat în trecut și, bineînțeles, ceea ce s-a întâmplat aseară!
De 4 ani le transmit solicitări cu privire la decolmatarea canalelor de preluare a apelor pluviale.
De 4 ani le transmit rugămintea să intervină în zona Giulești Sârbi, strada Pătrarului și să monteze pompele necesare pentru ca această zonă să nu se mai inunde.
De 4 ani de zile îi atenționez că există zone în sectorul 6 care se inundă atunci când avem ploi torențiale”, se arată pe pagina de Facebook a lui Gabriel Mutu.

Gabirel Mutu a făcut și un apel la cetățenii sectorului 6.

„⁉️De ce credeți dumneavoastră, domnilor de la Apa Nova, că trebuie să vă mai suportăm?
Repet, vă anunț public că am demarat procedura de chemare în judecată și îi rog pe toți cetățenii care dețin poze cu ceea ce s-a întâmplat aseară, să mi le trimită în privat, alături de ceea ce am colectat deja, ca să le putem constitui ca probe la dosarul pe care îl voi demara la instanță!
#GabrielMutu #AlaturiDeTine #Primar #Sectorul6”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati