Percheziţii în Bucureşti şi 6 judeţe într-un dosar de obţinere ilegală de indemnizaţii în perioada pandemiei

0
168
Pixabay

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţă, 44 de percheziţii la societăţi comerciale şi persoane fizice, în judeţele Giurgiu, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi în Bucureşti, într-un dosar penal având ca obiect obţinerea ilegală de indemnizaţii pentru întreruperea activităţii artistice în perioada pandemiei (2020-2021).

„În fapt, administratorii mai multor societăţi comerciale sunt bănuiţi că ar fi întocmit, în fals, mai multe contracte de prestări de servicii muzicale cu 80 de persoane fizice, care ar fi fost depuse la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Giurgiu, obţinând în mod ilegal 300.000 de lei”, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) .

În cadrul acţiunii, poliţiştii pun în executare 87 de mandate de aducere.

Activităţile sunt efectuate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi Bucureşti, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Giurgiu şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.