Percheziţii în Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti, după un scandal în care au fost implicate mai multe persoane

Mai multe percheziții au avut loc, luni dimineață, în Călărași, Ilfov și București, într-un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice.

  • Din ceretări a reieșit că mai mulți bărbați ar fi devenit violenți în public și au deranjat liniștea publică la începtului lunii octombrie. Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, iar persoanele bănuite vor fi conduse la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, descinderile au avut loc în judeţele Călăraşi şi Ilfov şi în municipiul Bucureşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

„Din cercetări a reieşit că mai mulţi bărbaţi ar fi comis, în public, acte de violenţă, tulburând ordinea şi liniştea publică, prin participarea la un conflict între mai multe persoane, în seara de 4 octombrie. Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele bănuite de săvârşirea faptelor urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în vederea audierii”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalistică, precum şi luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi serviciilor pentru acţiuni speciale Călăraşi, Buzău, Ialomiţa, Constanţa, Dâmboviţa şi Giurgiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati