Percheziţii în Călăraşi şi Bucureşti la persoane suspectate de trafic şi consum de cocaină

1
255
Foto: Facebook / Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Poliţiştii şi procurorii au făcut 19 percheziţii Percheziţii în Călăraşi şi Bucureşti la persoane suspectate de trafic şi consum de droguri, în special cocaină. În locuinţa unui bărbat se organizau frecvent sesiuni de consum de droguri.

”La data de 3 august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Călăraşi, au efectuat 19 percheziţii, în municipiul Călăraşi şi Bucureşti, la persoane bănuite de punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unui local, a unei locuinţe sau a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri şi trafic de droguri de mare risc”, anunţă, vineri, DIICOT.

Procurorii au stabilit că, începând cu anul 2022, în locuinţa unui bărbat, din municipiul Călăraşi, s-ar fi comercializat şi consumat droguri de mare risc.

”De asemenea, împreună cu celelalte 2 persoane bănuite, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, respectiv cocaină, unor persoane, din judeţul Călăraşi şi municipiul Bucureşti, cu sume cuprinse între 400 – 500 de lei doza”, a transmis DIICOT.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit peste un kilogram de cocaină, bani şi 2 cântare electrice de precizie, mai multe obiecte utilizate la porţionarea şi consumul drogurilor.

DIICOT anunţă că 16 persoane au fost duse la audieri, iar ulterior 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse 26 şi 47 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.