Percheziţii în Ilfov şi Bucureşti, într-un dosar de trafic de persoane şi act sexual cu un minor

Patru percheziţii au loc miercuri dimineaţă în judeţul Ilfov şi în Capitală, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălarea banilor.

”Astăzi, 21 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Ilfov şi municipiului Bucureşti”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Activităţile se desfăşoară într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălarea banilor.

Audierile se desfăşoară la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi Serviciul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT – Structura Centrală.

Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati