Percheziţii la contrabandiştii care vindeau ţigări din Moldova şi Ucraina în Sectorul 1

0
275
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Poliţiştii din Bucureşti au desfăşurat, în această dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Mascaţii şi ofiţerii de la Investigarea Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea procurorului de caz, au descins, în nouă locaţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Anchetatorii căutau locurile în care contrabandiştii îşi ascundeau marfa provenită din Moldova şi Ucraina, dar şi pe suspecţii care vindeau ţigările în diferite locaţii din Sectorul 1 al Capitalei.

Printre locaţiile „vizitate” de poliţişti s-a numărat şi o casă de pe strada Entuziasmului, scrie antena3.ro.

„În această dimineață, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 din cadrul Poliției Capitalei au decoperit 90.000 de țigarete în urma aplicării a 9 mandate de percheziție în municipiul București și județul Ilfov.

Din cercetări s-a stabilit că țigările erau aduse din Republica Moldova și Ucraina, acestea fiind comercializate de persoanele bănuite în diverse spații comerciale din Capitală.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru stabilirea întregii situații de fapt”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.