Percheziţii la sediul Ministerului Sănătăţii şi la locuinţele unor persoane, într-un dosar legat de fraudarea unui concurs

0
195
Ministerul Sanatatii
Foto: Facebook / Ministerul Sanatatii

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat marţi percheziţii la sediul Ministerului Sănătăţii şi la locuinţele unor persoane, într-un dosar legat de fraudarea concursului pentru ocuparea unui post de consilier.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, cercetările în acest caz vizează suspiciuni privind săvârşirea infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

„Suspiciunile se referă la fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier clasa I, grad superior, în cadrul Direcţiei Politici de Resurse Umane în Sănătate – Biroul recunoaştere a calificărilor şi reglementare. În cursul zilei de 10.10.2023, după obţinerea autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost puse în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară la sediul Ministerului Sănătăţii şi la domiciliul unor persoane fizice”, transmite Parchetul.

Ancheta este realizată în colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.