Percheziţii la sex shop-uri din Capitală care vindeau substanțe toxice drept odorizante de cameră

Percheziții de amploare au loc, joi, la mai multe sex-shop-uri din țară, inclusiv în Capitală. Potrivit autorităților, magazinele erotice vindeau ilegal produse ce conțin substanțe toxice pe care le etichetau ca fiind produse de uz casnic.

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor de la arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul D.G.P.M.B. și inspectoratelor de poliţie judeţene Brașov, Constanța, Prahova și Bihor, pun în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în cele 4 judeţe și în București.

Activitatea vizează sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăţi comerciale de tip sex-shop, care ar comercializa ilegal, către publicul larg, produse ce au conținut de substanțe toxice, precum nitrit izopropilic.

Produsele ar fi comercializate în magazine tip sex-shop sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”. Potrivit autorităților, întrucât conțin substanțe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice. După perchiziții, vor fi conduse la audieri 10 persoane, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati