Persoană amnezică găsită în Sectorul 2

Un bărbat în vârstă de 87 de ani a fost găsit lângă Școala Ferdinand I din Sectorul 2. Serviciul Ordine Publică a trimis imediat un echipaj care l-a preluat în vederea identificării și predării acestuia către familie.
”Părintele unui elev care învață la Școala Ferdinand I a anunțat, în cursul dimineții de astăzi, 17 februarie a.c., Serviciul Relații Publice al Poliției Locale Sector 2, că, lângă unitatea de învățământ, este o persoană în vârstă, de sex masculin, îmbrăcată doar cu o bluză subțire și aflată vizibil în dificultate, necunoscând zona unde se află”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale Sector 2.
În urma apelului, Serviciul Ordine Publică a trimis imediat un echipaj care l-a preluat în vederea identificării și predării acestuia către familie. Persoana respectivă era confuză, dezorientată temporo-spațial, nu mai știa decât că se numește Niculaie și că locuiește în cartierul Baicului, arată sursa citată.
”În ciuda temperaturilor scăzute, seniorul era foarte subțire îmbrăcat, motiv pentru care se afla în hipotermie. Angajații Poliției Locale Sector 2 s-au mobilizat, l-au îmbrăcat cu două pulovere, o geacă și l-au hrănit cu pachetele pe care le aveau de acasă”, mai precizează comunicatul.
Potrivit sursei citate, din verificările efectuate de către polițiștii locali ai sectorului 2 a reieșit faptul că domnul N.N., în vârstă de 87 de ani domiciliază în sectorul 6.
Echipajul Poliției Locale Sector 2 a reușit să o identifice pe fiica acestuia care a venit personal și l-a preluat pe senior în siguranță. Fiica domnului N.N. a precizat că tatăl, lăsat nesupravegheat de persoana care îl avea în grijă, a dispărut de la domiciliul, în cursul nopții trecute.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati