Persoanele fizice se pot înscrie, de vineri, la ediţia de sărbători a programului „Rabla pentru electrocasnice”

Persoanele fizice care nu au cont de utilizator în aplicaţia informatică dedicată programului „Rabla pentru electrocasnice” vor avea la dispoziţie şapte zile, începând de vineri, 19 noiembrie, să se înscrie pentru ediţia de sărbători a acestui program, a anunţat, joi, pe Facebook, ministrul interimar al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

„Începând de vineri, 19 noiembrie, ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziţie 7 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică. Toţi cei interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape, trebuie să îşi creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veţi putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în prima ediţie de anul acesta a programului, nu trebuie să vă creaţi alt cont, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setată de dumneavoastră. În cazul în care aţi uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând paşii descrişi în aplicaţia informatică”, a precizat oficialul.

La începutul lunii noiembrie, ministrul de resort declara, într-o conferinţă de presă, că o nouă sesiune a Programului „Rabla pentru electrocasnice” va avea loc în luna decembrie, bugetul alocat fiind de 34 de milioane de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati