Peste 1.400 de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Care sunt zonele vizate

Peste 1.400 de blocuri din București nu au apă caldă, încălzire sau au deficiențe datorită lipsei de parametrii pentru livrarea apei calde de consum și încălzire, potrivit Termoenergetica.

Sute de blocuri nu au apă caldă și încălzire, încă de ieri, 6 decemebrie, iar la altele se înregistrează deficiențe la încălzire, potrivit datelor Termoenergetica.

Vezi AICI care sunt zonele vizate de avariile Termoenergetica. Cele mai multe blocuri afectate sunt în Sectorul 3.

Mai multe avarii au fost înregistrate în rețeaua primară. Termoenergetica luucrează încă de ieri la remedierea avariei circuitului primar de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, din Sectorul 3, care a afectat peste 130 de blocuri. Mai multe blocuri din zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 din Sectorul trei nu primesc apă caldă de consum și încălzire în parametri din cauza avariei de pe rețeaua primară.

În sectorul 2 sunt mai multe blocuri la care a fost oprită apa caldă pentru lucrări de mentenanță la schimbătoarele de căldură în punctul termic pe circuitul de apă caldă de consum.

Datele Termoenergetica arată că pe parcursul zile de astăzi defecțiunile ar urma să fie remediate.

Cei care doresc să fie la curent cu ora la care ar putea primi din nou apă caldă și căldură pot descărca aplicația Termo Alert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati