Peste 1.400 de solicitări, în ultimele 24 de ore, la Ambulanța București – Ilfov/ 120 în locuri publice

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 1.405 solicitări, dintre care 919 persoane au prezentat urgenţe de „cod roşu” şi „cod galben”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.

„Deocamdată suntem într-o situaţie de echilibru. Astfel că, în ultimele 24 de ore, 1.405 persoane au avut nevoie de ambulanţă în regiunea Bucureşti – Ilfov. Dintre acestea, 919 persoane au prezentat urgenţe de ‘cod roşu’ şi ‘cod galben'”, a precizat medicul, potrivit sursei citate.

120 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanţă, 20 dintre acestea prezentând lipotimii, iar patru sincope.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, noi atenţionări de caniculă şi disconfort termic accentuat, valabile pe parcursul zilelor de 9 şi 10 iulie, în întreaga ţară.

În Bucureşti, pe parcursul zilei de miercuri, valul de caniculă se va intensifica. Va fi în vigoare un cod portocaliu pentru Capitală şi judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati