Peste 1.500 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, potrivit unui anunț publicat luni, 27 iunie.

O mie dintre acestea sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, potrivit unei postări de pe pagina IGSU de pe Facebook:

„Pentru acoperirea deficitului de personal necesar gestionării eficiente a misiunilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, existente la nivel național.

Din totalul acestora, 1.000 sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secratariat și centrul operațional.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.

Acum este momentul să aplici pentru o carieră în domeniul militar, dacă ești curajos și determinat!

Vino să faci parte din frumoasa echipă a pompierilor salvatori!”, se arată în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati