Peste 10.000 de bucureșteni la Ziua Porților Deschise STB

Peste 10.000 de copii, părinţi şi bunici au participat sâmbătă la Ziua Porţilor Deschise la Societatea de Transport Bucureşti (STB), eveniment organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

  • Copii, părinți, bunici. În total, peste 10.000 de bucureșteni au ales să petreacă Ziua Internațională a Copilului la STB.

„Ne-am pregătit pentru ei cu: animatori pentru copii; curse cu Tramvaiul Cofetărie; o expoziţie a vagoanelor de tramvai care au circulat în Capitală la începutul secolului trecut; o expoziţie a mijloacelor de transport şi de intervenţie. Vremea a ţinut cu micii şi marii vizitatori ai noştri”, precizează STB într-o postare pe pagina de Facebook.

  • “Ne bucură faptul că transportul public prezintă interes pentru bucureșteni. O dovedește prezența numeroasă de astăzi a copiilor, părinților și bunicilor, a pasionaților de mijloace de transport. Vă asigurăm că lucrăm, zi de zi, pentru a crește calitatea serviciului de transport în București! Vă mulțumim ca ați ales și astăzi STB, în ziua dvs. liberă”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati