Peste 10.000 de participanţi în prima zi a festivalurilor Universităţii Politehnica din Bucureşti

Prima zi a festivalurilor Poli AutoFest şi Poli ChemistryFest a depăşit aşteptările organizatorilor. Peste 10.000 de participanţi pasionaţi de domeniul auto, tehnologie sau de domeniul chimiei şi biotehnologiilor s-au bucurat de prezenţa unora dintre cele mai mari companii din România.

Dincolo de expunerea unora dintre cele mai spectaculoase branduri auto şi a unei părţi a Colecţiei Ţiriac, nu au lipsit ofertele de locuri de muncă, experimentele interesante sau aplauzele participanţilor la momentele spectaculoase ale zilei.

Totodată, cei peste 10.000 de oameni prezenţi la eveniment au vizitat campusul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti. Maşini exotice precum şi autoturisme modificate pentru raliuri sau competiţii de drift au fost doar câteva dintre atracţiile zilei de ieri. Dincolo de demonstraţiile de pilotaj auto, vizitatorii au avut oportunitatea să se bucure de multe alte momente speciale care au încărcat atmosfera cu energie.

ChemistryFest, eveniment care s-a desfăşurat simultan cu Poli AutoFest, şi-a deschis porţile pentru cei peste o mie de elevi şi studenţi aflaţi în căutare de oportunităţi de studiu, de lucru, sau pur şi simplu curioşi cu privire la experimentele inedite care au fost derulate. Tinerii profesionişti nu au fost nici ei neglijaţi, companiile prezentând numeroase oferte atractive de locuri de muncă.

„Este o primă ediţie reuşită, iar pentru că mâine este weekend ne aşteptăm ca numărul vizitatorilor să fie şi mai mare. Este o serie de evenimente care suntem siguri că va atrage din ce în ce mai mulţi locuitori ai Bucureştiului în campusul UPB” a declarat Mihnea Costoiu, Rectorul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

Dacă aventura ChemistryFest se va încheia astăzi, cea a festivalului Poli AutoFest va continua până duminică seara, intrarea la cele două evenimente organizate de UPB fiind liberă. ChemistryFest şi Poli AutoFest sunt organizate cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 al Capitalei şi marchează totodată şi deschiderea campusului universitar pentru locuitorii Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati