Peste 100.000 de bucureșteni au semnat pentru demiterea primarului Nicușor Dan

2
5537
sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Peste 100.000 de bucureșteni au semnat pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului general Nicușor Dan, demers inițiat de umaniști. ”Nicușor Dan a definitivat licitații cu firme acuzate anterior de ilegalități majore. Este acuzat că blochează PUZ-ul Sectorului 5”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PPU (social-liberal).

„Nicușor Dan ne-a răpit bucuria revelionului public și a beculețelor de Crăciun, tradiții importante pentru bucureșteni, pentru că nu a avut timp să se organizeze și ca să economisim, dar, pe de altă parte, a aruncat pe fereastră milioane de euro pentru a asfalta în bătaie de joc Bulevardul Mircea Vodă.

A definitivat licitații cu firme acuzate anterior de ilegalități majore. Este acuzat că blochează PUZ-ul Sectorului 5, iar primarul umanist Cristian Popescu Piedone îi va cere un miliard de euro despăgubiri.

Ca să nu mai amintim de cele 90 de familii abandonate de primarul general în întuneric, pentru că domnia sa refuză refuză să semneze un document.

Și astăzi toate aceste familii sunt umilite și ținute în așteptare”, a subliniat Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PPU (social-liberal), președinte interimar al PPU (social-liberal) București, scrie antena3.ro.

2 COMENTARII

  1. nu ne pasa numai postati chestii de genu , toti politicienii daca nu sunt corupti , sunt doar niste marionete.
    omul nu a facut nimic si la propriu si la figurat , e de treaba dar nu poate sa „miste” nimic pe langa „ai mai mari”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.