Peste 130.000 de vizitatori la Grădina Botanică a UB în primele două luni de la deschiderea expoziției „Grădina Luminilor”

1
59

Expoziția multimedia „Grădina Luminilor” cu tema Alice în Țara Minunilor a adus peste 130.000 de vizitatori în Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București în primele două luni de la deschidere.

Acest număr reflectă popularitatea evenimentului și dorința publicului de a experimenta magia oferită de spectacolul de lumini. De asemenea, „Grădina Luminilor” a devenit o destinație atractivă și pentru turiștii străini, cu un procent semnificativ de vizitatori din alte țări. Aceștia au fost impresionați de frumusețea și originalitatea expoziției, care contribuie, astfel, la promovarea turismului în România.

„Numărul mare de vizitatori ne încurajează să continuăm să creăm și să organizăm expoziții care să inspire și să aducă oamenii împreună. Ne dorim să fim un punct de întâlnire pentru familii, prieteni și pentru toți cei care împărtășesc pasiunea pentru lumină și povești” a declarat Michal Chojnacki, CEO Wonderful Lighting.

Expoziția Garden of Lights a debutat în data de 3 noiembrie 2023, captând încă de la deschidere atenția și interesul publicului, fiind vizitată de peste 10.000 de persoane în primul weekend de funcționare. Expoziția este organizată sub forma unui traseu cu un singur sens de mers, intrarea și ieșirea se realizează prin locuri diferite pentru a se evita aglomerarea căilor de acces și a aleilor.

Pe parcurs, vizitatorii pot admira peste 30 de instalații luminoase și se întâlnesc cu scene tematice și personaje din lumea magică Alice în Țara Minunilor. Numărul de puncte de lumină LED este de peste un milion, iar printre atracțiile principale se numără tunelul luminat de 200 de metri, locul de joacă creat pentru copii și spectacolele multimedia de lumini și sunet.

„Garden of Lights atrage un număr record de participanți, ceea ce arată popularitatea în continuă creștere a evenimentului. Ne-am propus să redăm strălucirea Grădinii Botanice a Universității din București în sezonul rece și suntem încântați atât de numărul mare de oameni care au ales să facă vizibilă misiunea noastră. Este evidentă nevoia din ce în ce mai mare a publicului pentru proiecte care să aducă plus valoare și experiențe inedite accesibile pentru toată lumea, iar Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” este un loc special care merită în continuare tuturor”, a declarat Ştefania Kadima, Managing Partner Republika, agenţia care derulează campania de comunicare a proiectului.

„Împreună redăm strălucirea Grădinii Botanice a Universității din București în sezonul rece” este o campanie care utilizează un mix amplu de canale de comunicare pentru a capta atenția publicului și a promova o experiență unică și memorabilă. „Grădina Luminilor” a fost adusă în România de compania Wonderful Lighting, deținătoare a brandului „Garden of Lights” și va continua să lumineze în fiecare seară Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București până la data de 3 martie 2024. Biletele pot fi achiziționate atât online de pe pagina www.gardenoflights.ro, cât și de la casieria special amenajată la intrarea în Grădina Botanică a Universității din București.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.