Peste 17 tone de legume – indisponibilizate de poliţişti în Bucureşti

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au desfăşurat o acţiune într-o piaţă din Sectorul 4 unde au descoperit  şi indisponibilizat peste 17.000 de kilograme de legume.

La acţiunea organizată pe 3 februarie au participat  poliţişti ai Sectorului 4 – Serviciulde Investigare Criminalităţii Economice şi Secţiei 26, care în urma activităţilor au descoperit un tir încărcat cu mai multe tipuri de legume achiziţionate din spaţiul intracomunitar, a informat marţi un comunicat al DGPMB.

Poliţiştii au verificat documentele justificative şi au constatat acestea prezentau nereguli cu privire la destinaţia unde marfa trebuia livrată.

Astfel, poliţiştii au indisponibilizat marfa în valoare de aproximativ 125.000 de lei, până la finalizarea verificărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi evaziune fiscală.

Facem precizarea punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a amintit DGPMB.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati