Peste 2.000 de clienţi casnici şi non-casnici din Sectorul 5 din Bucureşti nu au gaze naturale, în urma unei avarii

0
147

Peste 2.000 de clienţi casnici şi non-casnici din Sectorul 5 al Capitalei nu au, marţi, gaze naturale, în urma unei avarii cauzate de reprezentanţii Apa Nova care lucrau la reţeaua de canalizare. Avaria ar urma să fie remediată în cursul zilei de miercuri.

”Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţii Apa Nova (Aviprod) ce efectuau o lucrare de intervenţie în reţeaua de canalizare din strada dr. Mihail Obedenaru-Gheorghe, din sectorul 5 al municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 31 ianuarie 2023, începând cu ora 15:30”, a transmis, marţi seară, Distrigaz Sud Reţele.

Ca urmare, sunt afectaţi 2.138 de clienţi casnici şi non-casnici din municipiul Bucureşti, aflaţi pe străzile: Victor Babes, Dr. Clunet, Dr. Dimitrie Draghiescu, Eroilor, Dr. Panait Iatropol, Independenţei, Dr. Mihail Mirinescu, Dr. Obedenaru-Gheorghe Mihail, Dr. Louis Pasteur, Sfantul Elefterie, Dr. Nicolae Staicovici, Dr. Grigore Taranu, Dr. Florea Teodorescu şi Dr. Nicolae Tomescu.

Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de miercuri, în intervalul 9:00 – 14:00.

”După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, au transmis reprezentanţii companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.