Peste 2.500 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti, începând de miercuri

0
377
unsplash

2.532 de locuri de muncă sunt vacante în perioada 4 – 11 august în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti.

Dintre acestea, 390 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 386 persoanelor cu studii medii, 1426 pentru muncitorii calificaţi şi 330 pentru muncitorii necalificaţi.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este una în dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti publică zilnic, pe site-ul instituţiei, numărul actualizat al locurilor de muncă vacante declarate de angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.