Peste 230 de locuri de muncă sunt vacante în Ilfov

În acest moment, în județul Ilfov, sunt vacante peste 230 de locuri de muncă. Dintre acestea, 14 sunt pentru persoanele cu studii superioare și 59 pentru studii medii.

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 07.07.2021, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 234 locuri de muncă vacant dinte care:

14 sunt pentru persoanele cu studii superioare,
59 pentru studii medii,
84 pentru muncitori calificaţi.
77 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: arhitect cladiri, arhivar, manager relatii cu clientii bancii/societate de leasing, functionar informatii clienti, bucatar, ofiter confoanalist, ajutor de bucatar, analist credite, operator mase plastice, agent de vanzari, gestionar depozit, casier, mecanic auto, sofer de autoturisme si camionete, sudor, stivuitorist, muncitor necalificat in industria confectiilor, portar, lucrator pentru salubrizare etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati