Peste 25.000 de persoane au participat la programul ”Străzi deschise”, în primele două zile când a avut loc în Cartierul Rahova

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că peste 25.000 de persoane au participat la programul ”Străzi deschise”, în primele două zile când acesta a avut loc în Cartierul Rahova.

”Peste 25.000 de oameni s-au bucurat în primele două zile de Străzi deschise pe strada Bârcă din sectorul 5. Evenimentul continuă sâmbătă şi duminică, cu multe activităţi sportive, ateliere, zone de joacă şi spectacole de circ şi teatru pentru copii”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general precizează că, de asemenea, ”Străzi deschise – Bucureşti” readuce plimbările pietonale şi evenimentele în aer liber şi pe Calea Victoriei.

”Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” poposeşte, în premieră, timp de patru zile, în cartierul Rahova şi a instaurat, pe strada Bârcă, centrul distracţiei în minivacanţa de la acest sfârşit de săptămână.

Între 1 şi 4 iunie, strada Bârcă este pietonală între Calea Rahovei şi strada Mărgeanului şi găzduieşte activităţi sportive, ateliere, zone de joacă şi spectacole de circ şi teatru pentru copii.

În weekend, plimbările pietonale şi evenimentele în aer liber revin pe Calea Victoriei.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati