Peste 3.400 de blocuri şi instituţii din Bucureşti, fără căldură și apă caldă

Peste 3.400 de blocuri şi instituţii din Bucureşti nu au astăzi căldură și apă caldă. Din cele 3.400 de imobile afectate, două treimi sunt în sectoarele 2 și 3, anunță Termoenergetica.

VEZI AICI LISTA STRĂZILOR AFECTATE

Motivele pentru care mulți locuitori racordați la rețeaua de termoficare fie nu au deloc apă caldă și/sau căldură, fie le primesc în parametri necorespunzători sunt diverse. De-a lungul listei cu imobile afectate găsim explicații: “remediere avarie rețea primară”, “parametri insuficienți de funcționare a agentului termic”, “parametri insuficienți CET Sud”, ultimele două explicații fiind cele mai des întâlnite.

Pentru unele zone afectate, problemele în alimentarea cu agemt termic au apărut încă din ziua de 5 decembrie, iar remedierea era prezăzută pentru această dimineață.

Din cele peste 3.400 de imobile afectate, cele mai multe sunt în sectorele 3 si 2: peste 1.500 de imobile sunt în sectorul 3 și în jur de 1.000 de imobile în sectorul 2.

Urmeaza sectorul 5 cu peste 375 de imobile afectate și sectorul 1 cu circa 240 de imobile. Cele mai puține avarii sunt raportate în sectoul 4.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati