Peste 3.400 de blocuri şi instituţii din Bucureşti, fără căldură și apă caldă

0
257
Unsplash

Peste 3.400 de blocuri şi instituţii din Bucureşti nu au astăzi căldură și apă caldă. Din cele 3.400 de imobile afectate, două treimi sunt în sectoarele 2 și 3, anunță Termoenergetica.

VEZI AICI LISTA STRĂZILOR AFECTATE

Motivele pentru care mulți locuitori racordați la rețeaua de termoficare fie nu au deloc apă caldă și/sau căldură, fie le primesc în parametri necorespunzători sunt diverse. De-a lungul listei cu imobile afectate găsim explicații: “remediere avarie rețea primară”, “parametri insuficienți de funcționare a agentului termic”, “parametri insuficienți CET Sud”, ultimele două explicații fiind cele mai des întâlnite.

Pentru unele zone afectate, problemele în alimentarea cu agemt termic au apărut încă din ziua de 5 decembrie, iar remedierea era prezăzută pentru această dimineață.

Din cele peste 3.400 de imobile afectate, cele mai multe sunt în sectorele 3 si 2: peste 1.500 de imobile sunt în sectorul 3 și în jur de 1.000 de imobile în sectorul 2.

Urmeaza sectorul 5 cu peste 375 de imobile afectate și sectorul 1 cu circa 240 de imobile. Cele mai puține avarii sunt raportate în sectoul 4.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.