Peste 30 de blocuri, reabilitate termic în Sectorul 4 cu bani din PNRR

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a anunțat pe pagina sa de Facebook că noi proiecte ce privesc reabilitarea termică pentru 32 de blocuri, au fost aprobate prin PNRR.

Contractele sunt în valoare de peste 47 de milioane de euro. Proiectele vin în continuarea reabilitărilor termice din 2022, când comunitatea din sectorul 4 a reușit să obțină 245 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, pentru reabilitarea termică a unui număr de 158 de blocuri.

190 de blocuri vor avea în primăvară schele și vor fi reabilitate. Imobilele sunt aflate în zone precum Reșița, Huedin, Giurgiului sau Triunghiul Berceni, fiind clădiri din zone mai puțin dezvoltate și care au nevoie urgentă de intervenții consistente și specifice, menite să sporească nivelul confortului oamenilor în propriile case și să diminueze considerabil costurile facturilor la întreținere.

Lista cu o parte dintre blocurile care vor intra în reabilitare termică în perioada următoare poate fi accesată pe următorul link: https://ps4.ro/wp-content/uploads/2022/11/lista-blocurilor.pdf.

sursa: Buletin de Bucuresti

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati