Peste 300 de elevi au vizitat Senatul României, în weekend. Aceștia au discutat despre oportunitatea votului de la 16 ani – FOTO

Peste 320 de elevi au vizitat Senatul României, în acest weekend. Aceștia au discutat despre oportunitatea votului de la 16 ani, despre violența și abuzurile asupra copiilor, dar și despre egalitatea de șanse în politică.
  • Potrivit unui anunț pe pagina de Facebook, senatorii au primit în vizită, în acest weekend, peste 300 de elevi care au aflat lucruri utile și interesante.

„Peste 320 de elevi frumoși ne-au trecut pragul, profitând de ocazia de a vizita Palatul Parlamentului și de a afla lucruri utile și interesante – care este drumul de la o simplă idee până devine lege; cum se raportează clasa politică la segmentul lor de vârstă etc.”, se precizează în postarea de pe Facebook.

De asemenea, s-a mai vorbit despre oportunitatea votului de la 16 ani, violența și abuzurile asupra copiilor, egalitate de șanse în politică și nu numai.
  • ”Ne-au oferit o sumedenie de idei și sugestii, motiv pentru care le mulțumim și îi mai așteptăm în vizită”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati