Peste 300 de persoane s-au imunizat luni cu doza a patra de vaccin anti-COVID-19

0
157

339 de persoane s-au imunizat luni cu doza a patra de vaccin împotriva COVID-19, prima zi în care s-a administrat această doză.

„Cei care doresc să îşi facă doza 4 de vaccin împotriva COVID-19 se pot adresa centrelor de vaccinare şi medicilor de familie. Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de ştiut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii ţări”, informează pagina de Facebook a platformei naţionale Ro Vaccinare.

Potrivit aceleiaşi surse, lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma naţională de informare.

„Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare judeţ, vă rugăm să accesaţi site-urile DSP-urilor şi ale CNAS-urilor judeţene”, mai spune Ro Vaccinare.

Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi accesată pe https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.