Peste 40.000 de bucureșteni au sărbătorit în Parcul Titan „Revelion 2024 – Reverie de iarnă”

0
252

Parcul Titan s-a alăturat din prima secundă a acestui an celor mai cunoscute locuri de promenadă din țară, cu peste 40.000 de bucureșteni care au petrecut noaptea dintre ani, la singura petrecere în aer liber din Capitală, organizată de Primăria Sectorului 3.

„Mă bucur să vă regăsesc într-un număr atât de mare și să întâmpinăm, ca de fiecare dată, împreună noul an. Să luăm cu noi toate amintirile frumoase în noul an pe care vi-l doresc alimentat cu energia, optimismul și bucuria zecilor de mii de oameni care au cântat și au dansat la singura petrecere de Revelion în aer liber din București”, le-a transmis primarul Robert Negoiță celor prezenți.

Show-ul „Deschide ochii! Visează!”, cu muzică și artificii, s-a desfășurat pe scena montată cu ocazia Revelionului în apropierea statuii Calul Titanilor. Artiștii au transmis de pe scenă energie, entuziasm și puțină reverie, atât cât trebuie, în acord cu tema revelionului. Bucureștenii s-au distrat alături de Irina Rimes, Bitză, Cobzality, Alexia, Sasha Lopez și legendara trupă Holograf. La trecerea dintre ani, spectacolul multimedia, cu sunet, jocuri de lumini, proiecții și laser, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Atmosfera a fost întreținută la cote maxime de Smiley, cu bună dispoziție și o conexiune specială cu publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.