Peste 400.000 de euro vor fi cheltuiţi pentru un site de promovare turistică a ţării

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a anunțat un nou program de promovare turistică, care va costa în total 1,5 milioane de euro.

  • Banii se vor duce la o agenție de publicitate, la influenceri, media online și televiziunile din Germania și Marea Britanie.

Un nou program de promovare turistică a României, în valoare de 1,5 milioane euro, a fost anunțat marți de Ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

Acesta a menționat că aproape o treime din sumă, respectiv 409.000 euro, vor fi folosiți doar pentru dezvoltarea unui site de promovare.

De asemenea, prin intermediul unei agenții de publicitate vor fi angajați influenceri care să promoveze călătoriile în România britanicilor și germanilor. Pentru asta, bugetul alocat este de 250.000 de euro, scrie antena3.ro.

Turismul românesc va fi promovat cu 627.000 de euro la televiziunile și media online din Germania și Marea Britanie, care furnizează cei mai mulți turiști străini în România.

200.000 de euro pentru promovare internă

Pentru promovare internă vor fi alocați 200.000 de euro. Ministrul a avansat și ideea refolosirii brandului turistic național, măsură asupra căreia se vor pronunța ministerul și reprezentanții industriei de resort.

El a spus că brandul turistic ar putea fi îmbunătățit sau schimbat.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati