Peste 400 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă şi căldură. Lista zonelor afectate!

1
66
Image by ri from Pixabay

Peste 400 de blocuri din toate sectoarele Bucureştiului nu apă caldă şi căldură ori caloriferele sunt doar amorţite din cauza unor avarii, anunţă Termoenergetica.

Avaria a afectat un total de 417 blocuri, iar cele mai multe probleme sunt în Sectorul 2 din Capitală, unde românii au rămas fie fără apă caldă, fie fără căldură, fie fără ambele.

  • Vezi AICI lista blocurilor din Bucureşti care nu au apă caldă sau căldură

„Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare, în mai multe zone.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, se arată pe site-ul companiei.

Conform informațiilor transmise de CMTEB, mare parte dintre probleme ar trebui să fie remediate azi, 16 ianuarie, însă există câteva care au ca termen de remediere ziua de miercuri, 17 ianuarie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.