Peste 640 de posturi sunt vacante în cele 19 spitale aflate în subordinea ASSMB

0
400
Pixabay

Peste 640 de posturi sunt vacante în Capitală, în cele 19 spitale aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), 115 fiind pentru medici, potrivit News.ro. Posturile care urmau să fie scoase la concurs în întreg sistemul sunt blocate acum de Ordonanţa pentru reducerea cheltuielilor bugetare, arată sursa citată.

Reprezentanţii ASSMB au transmis necesarul posturilor care ar urma să fie scoase la concurs în cele 19 spitale bucureştene din subordine.
  • Astfel, există un număr de 643 de posturi vacante, din care 38 cu jumătate de normă. 115 posturi sunt pentru medici.
“A rezultat un număr total de 643 de posturi, din care 38 sunt posturi cu jumătate de normă. Dintre acestea, 115 sunt posturi pentru medici (27 cu jumătate de normă), 211 sunt posturi pentru asistenţi medicali (4 cu jumătate de normă) şi 166 sunt posturi pentru personalul auxiliar sanitar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, şoferi autosanitare)”, conform răspunsului ASSMB.
Dintre spitalele administrate de ASSMB, cele mai multe posturi vacante se înregistrează la Spitalul Clinic Colentina, potivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.