Peste 800 de participanţi – aşteptaţi la Crosul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară

Copii, elevi, studenţi şi alergători de cursă lungă sunt aşteptaţi la linia de start a celei de-a treia ediţii a Crosului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, care va avea loc pe 6 aprilie în Campusul Universitar Agronomie-Herăstrău.

Peste 800 de participanţi sunt aşteptaţi să ia startul la cros, susţin organizatorii – Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

„Competiţia sportivă este certificată la nivel internaţional de către AIMS/World Athletics. Crosul, desfăşurat în cel mai verde campus universitar, oferă participanţilor oportunitatea de a descoperi biodiversitatea unui parc dendrologic unic în Bucureşti, un loc recunoscut pentru deschiderea faţă de iubitorii de natură, de viaţă sănătoasă şi mişcare”, afirmă sursa citată.

Ediţia din acest an aduce cinci categorii de concurs: Copii 1K, Elevi 5K, Studenţi USAMV 5K, Open 5K, Open 10K.

Evenimentul se desfăşoară sub patronajul Ministerului Educaţiei, cu susţinerea Primăriei Capitalei şi organizat sub egida Federaţiei Române de Atletism, având-o ca ambasador pe campioana olimpică, mondială şi europeană la atletism – Gabriela Szabo.

„În ediţiile precedente ne-am bucurat să vedem la linia de start alergători de până la 91 de ani, studenţi plini de entuziasm din comunitatea USAMV Bucureşti, iubitori ai sportului veniţi cu bebeluşi şi alergători patrupezi”, susţine aceeaşi sursă.

Şi de această dată alergătorii cei mai buni vor fi răsplătiţi cu 60 de premii, câte 6 pentru fiecare categorie fete şi băieţi.

Înscrierile se pot face pe pe www.crosul.usamv.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati