Peste 900.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei

0
242
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Peste 900.000 de persoane au vizitat, în cinci săptămâni, Târgul de Crăciun amenajat în Piaţa Constituţiei din Capitală.

  • Atmosfera a fost întreţinută de peste 200 de artişti prin 57 de prestaţii live, a anunţat, marţi, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

„Bucureşti a sărbătorit cea mai frumoasă perioadă a anului cu maraton de colinde şi datini de Crăciun, cu mii de ture în roata panoramică şi carusel, sute de dansuri pe gheaţă la patinoar şi tot atâtea turte dulci, cadouri şi suveniruri cumpărate de la artizani veniţi din toate colţurile ţării la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Cu peste 900.000 de vizitatori în cele cinci săptămâni, Târgul din Piaţa Constituţiei a fost printre cele mai căutate destinaţii ale sărbătorilor de iarnă din Capitală”, se arată într-un comunicat de presă al ARCUB.

Desfăşurată în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie în Piaţa Constituţiei, ediţia din acest an a fost organizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, notează Agerpres.

„Pe parcursul celor cinci săptămâni de târg, sute de mii de bucureşteni şi turişti au vizitat tărâmul magic din Piaţa Constituţiei pentru parcul de distracţii, concerte, cumpărături de Crăciun, street food şi, nu în ultimul rând, întâlniri cu Moş Crăciun.

Pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, iubitorii fotbalului au urmărit în direct cele 64 de meciuri ale ediţiei, transmise de TVR, şi au scandat şi aplaudat în număr mare finala dintre echipele Argentinei şi Franţei din 18 decembrie”, se menţionează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.