Peste o lună reîncep spectacolele la Opera Comică pentru Copii

A mai rămas doar o lună până când Opera Comică pentru Copii revine cu cele mai frumoase spectacole pentru întreaga familie.

Stagiunea 2023-2024 se deschide pe 9 septembrie, de la ora 10, când sunt programate două titluri foarte apreciate de copii: musicalul „Heidi”, în regia Claudiei Ciobanu, programat în Sala UnderGrant, și spectacolul de operă „Aventurile lui Peer Gynt”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, jucat în Salonul Mozart.

O săptămână mai târziu, pe 15 septembrie, la Sala Mare, publicul este invitat la o primă premieră a noii stagiuni – spectacolul de musical cu licență internațională ,,Annie Jr.”, în regia Antoanetei Cojocaru.

Tot aici, în stagiunea 2023-2024 vor mai putea fi vizionate în premieră: baletul ,,Lacul Lebedelor”, în regia și coregrafia Andreei Soare, opera ,,Flautul Fermecat”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu și spectacolul de musical cu licență internațională ,,Matilda”, în regia lui Emil Pantelimon.

Concurs de proiecte pentru tinerii creatori: „Stagiunea UnderGrant” 

După succesele înregistrate cu spectacolele câștigătoare la precedentele sesiuni de proiecte – „Heidi”, „Onix și Barton”, „Erus și Valea Răbdării”, „Bastien și Bastienne”, Opera Comică pentru Copii vine din nou în sprijinul tinerilor creatori și organizează a patra ediție a concursului de proiecte „Stagiunea UnderGrant”.

Termenul limită pentru înscrieri este 15 septembrie 2023, la sediul din Calea Giulești nr. 16 sau prin email: occ.revista@gmail.com (cu link pentru descărcarea fișierului, nu cu atașament).

Instituția invită tinerii creatori (regizori, coregrafi, scenografi) să trimită propuneri de spectacole de operă / operetă / balet / musical / teatru, adaptate pentru copii. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă: CV-ul candidatului, conceptul regizoral/coregrafic al spectacolului, conceptul scenografic (schițe decor/costume), coloana sonoră/partitura, publicul vizat și mesajul spectacolului.

Tinerii creatori ale căror dosare vor fi acceptate vor fi invitați în toamnă la discuții mai amănunțite despre posibila realizare a proiectului propus, în stagiunea 2023-2024.

Bilete și Abonamente pentru Stagiunea 2023-2024  disponibile online

Întreaga stagiune 2023-2024 este disponibilă la vânzare în rețeaua bilete.ro.

Spectatorii care doresc să își asigure locuri încă de pe acum la spectacolele stagiunii viitoare, își pot achiziționa abonamente, la prețuri cuprinse între 350 și 650 de lei, având astfel loc confirmat la 10 reprezentații de weekend la Sala Mare a instituției, cu excepția premierelor și avanpremierelor.

Abonamentele dedicate spectacolelor din sălile mici ale OCC, Sala UnderGrant și Salonul Mozart, sunt disponibile la prețul de 300 de lei și asigură locuri la 10 reprezentații de weekend desfășurate în aceste săli, cu excepția avanpremierelor și premierelor.

În funcție de varianta aleasă, abonamentele cuprind puzzle-uri, seturi cadou și obiecte promoționale OCC. Mai multe detalii pe www.operacomica.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati