Peste o sută de maşini abandonate pe străzile din Sectorul 1 vor fi ridicate

Primăria Sectorului 1 ridică mașinile abandonate pe domeniul public. În această dimineață, primarul Clotilde Armand a semnat o dispoziție privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul 1 a peste 100 de autovehicule abandonate.

”În acest moment, avem în evidență peste 1.300 de mașini abandonate pe domeniul public al Sectorului 1 care încurcă circulația sau ocupă inutil locuri de parcare. Pentru că este în joc cartea noastră de vizită, nu voi permite ca Sectorul 1 să devină un cimitir de mașini. Am semnat astăzi dispoziția privind ridicarea a peste 100 de astfel de autovehicule. Astfel, ne asumăm și respectăm angajamentele pentru a reda orașul oamenilor”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Potrivit Legii nr. 421/2002, mașinile abandonate sunt acele autovehicule care se află pe domeniul public sau privat al statului de cel puțin 6 luni, al căror proprietar sau deținător legal este cunoscut și despre care există indicii că nu mai îndeplinesc condițiile de circulație.

În cazul celor 100 de mașini a fost deja parcursă procedura prevăzută de Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati