Peste un milion de vizitatori la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei ”West Side Christmas Market”, organizat de UNTOLD Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, a fost vizitat în 28 de zile de peste un milion de vizitatori.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6, vizitatorii târgului s-au bucurat de zeci de ore de concerte ale celor mai îndrăgiţi artişti români, sute de ore de distracţie pe patinoar, în carusel, la Căsuţa lui Moş Crăciun sau în roata panoramică.

„În cele 28 de zile de distracţie au fost 26 de concerte care au adunat zeci de ore de muzică live. Au urcat pe scenă artişti precum: Fuego, Gaşca Zurli, Alina Sorescu, Direcţia 5, Şuie Paparude, Vunk, Alexandra Ungureanu, Moonlight Breakfast, Bibi, Irina Sîrbu, Holly Molly, Florian Rus, Alejandro Fernandez, Om la Lună, DJ JIJI, Andia, Adi Istrate, Costina Lica, Minelli, Romaniţa Duminică, Olivia Addams, Eva Timush”, precizează sursa citată.

  • Primarul Ciprian Ciucu a afirmat că evenimentul „a fost o reuşită, iar numărul mare de vizitatori demonstrează acest lucru”.

    „Am mai dus la capăt încă o ediţie de West Side Christmas Market. Nu că a fost al nostru, dar chiar a fost frumos! Ca un adevărat târg de Crăciun! Aşezat, elegant, mai liniştit şi vesel. Le mulţumesc pentru organizare partenerilor de la Untold. A fost o reuşită, iar numărul mare de vizitatori demonstrează acest lucru. Parcul Drumul Taberei a devenit deja gazda de tradiţie a celui mai dichisit eveniment organizat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Vom continua să aducem spiritul şi atmosfera Crăciunului în partea de vest a Capitalei”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, citat în comunicat.

Vizitatorii „West Side Christmas Market” s-au putut bucurat de experienţe culinare pentru toate gusturile, de la bucate tradiţionale româneşti, de unde nu au lipsit cârnaţii, sarmalele, şoriciul sau tochitura, până la deserturi deosebite – turtă dulce, brioşe sau cozonaci.

N-au lipsit nici preparatele din bucătăriile internaţionale precum burgeri, cârnaţi bavarezi, cartofi prăjiţi belgieni sau burrito mexicani, dar şi vinul fiert cu scorţişoară, ciocolata caldă sau ceaiul cald.

70 de căsuţe cu bunătăţi sau cu obiecte artizanale au întregit experienţa în West Side Christmas Market.

Organizatorii au pregătit în Parcul din Drumul Taberei un patinoar generos pentru iubitorii de distracţie pe gheaţă, un carusel colorat şi un trenuleţ pentru copii, o roată panoramică înaltă de 33 de metri, de unde vizitatorii au putut admira priveliştea de deasupra Bucureştiului.

Un loc fermecat a fost şi Căsuţa lui Moş Crăciun. Inspirat din poveştile pentru cei mici, locul de basm a atras mii de copii care i-au lăsat Moşului scrisori cu dorinţe, s-au jucat şi au ascultat poveşti citite de spiriduşi.

Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market” a fost deschis în Parcul Drumul Taberei în perioada 29 noiembrie – 27 decembrie.

Sursa foto: Fotografii de la WSCM

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati