Petiţie online pentru Simona Halep: „Vă rugăm să nu o mai hărțuiți”

0
545

Fanii Simonei Halep au inițiat o petiţie online pentru susţinerea campioane, al cărei proces de dopaj durează deja de mai bine de opt luni. Petiţia online este postată pe site-ul petitionsite.com.

„Noi, subsemnații, fanii Simonei Halep,

În lumina speculațiilor recente și a informațiilor contradictorii apărute în mass-media cu privire la posibile încălcări ale reglementărilor antidoping de către Simona Halep, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la întârzierea și lipsa de transparență în procesul de investigare a acestor acuzații.

Având în vedere poziția de jucătoare de tenis de top a Simonei Halep și impactul pe care îl are asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie tratat cu promptitudine, rigurozitate și imparțialitate. Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep”, se arată în petiția online inițiată de către fanii Simonei.

Prin intermediul petiției, inițiatorii cer să fie realizată o investigație amănunțită și rapidă a acuzațiilor de dopaj împotriva jucătoarei de tenis Simona Halep și asigurarea transparenței și a unei comunicări eficiente a concluziilor anchetei.

„Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm îndoielile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile de fair-play, integritate și transparență în cazul Simona Halep”, se arată la final în petiția online inițiată de către fanii Simonei.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.