Petre Daea, după ce Florin Cîțu n-a știut cât costă o pâine: Nu e acolo să ne prezinte dieta lui

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, îl critică dur pe premierul Florin Cițu după ce a declarat că nu știe cât costă o pâine, pentru că nu mănâncă.

Daea a afirmat că o astfel de afirmație denotă superficialitate și ridică și semne de întrebare privind percepția premierului asupra greutăților cu care se confruntă românii de rând.

”Premierul trebuie să asigure hrana poporului”

„Am rămas contrariat de faptul că prim-ministrul României, în plină campanie de recoltare, când se adună de pe câmp pâinea țării, s-a gândit să dea un răspuns descalificant, din punctul meu de vedere. (….) Un prim-ministru nu este în acea funcție pentru a ne prezenta meniul său zilnic, sigur că sunt oameni care au un anumit regim de alimentație și trebuie respectată opțiunea domniei sale, dar el este prim-ministru al meniului tuturor românilor și pâinea este alimentul principal în alimentația multor compatrioți, iar răspunderea aceasta, de a asigura hrana poporului, este în primul rând în portofoliul prim-ministrului”, a afirmat Petre Daea, potrivit realitatea.net.

Fostul ministru al Agriculturii a mai afirmat că un astfel de răspuns denotă și o anumită atitudine față de ceea ce le se întâmplă românilor de rând. „Nu fac acuze, dar îi atrag atenția unui om care vremelnic conduce țara că aceste răspunsuri, pe de-o parte deranjează, pe de altă scot la iveala superficialitatea.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati